LKA pirmininkė – dr. Aušra Pocienė

LKA pirmininkė – dr. Aušra Pocienė

Džiugiai informuojame, kad artimiausius dvejus metus LKA vadovaus dr. Aušra Pocienė.

 

„Pirmiausia noriu padėkoti visiems buvusiems asociacijos vadovams už jų indėlį puoselėjant Lietuvos kriminologų bendrystę ir užtikrinant mūsų profesinės bendruomenės matomumą. Dėkoju kolegoms už man parodytą pasitikėjimą. Tačiau tai priimu ne kaip titulą, bet atsakingą pareigą tęsti jau dešimt metų besitęsiančią asociacijos veiklą. Kartu džiaugiuosi, kad valdyba pasipildė naujais žmonėmis – jaunosios kartos kriminologais. Ketiname per artimiausias savaites pristatyti asociacijos veiklų gaires ir planuojamas naujoves,“ – sakė dr. A. Pocienė.

 

Atsakingas LKA valdybos sekretorės pareigas atliks VU FSF Kriminologijos bakalauro studijų programos absolventė, Nusikalstamumo prevencijos Lietuvoje centro savanorė Amanda Jurevičiūtė.

 

Kaip ir įprasta, pirmininkui aktyviai talkina LKA valdybos nariai. Į valdybą naujai kadencijai deleguoti: dr. Jolanta Aleknevičienė (VU), dr. Algimantas Čepas (Nusikalstamumo prevencijos Lietuvoje centras, VU), dr. Sigita Černevičiūtė (TI, VU), Rimantė Gaičevskytė-Savickė (VU), dr. Simonas Nikartas (TI, VU), Matas Tamošaitis (Vidaus reikalų ministerija, VU), dr. Rūta Vaičiūnienė (TI).

 

Skelbti komentarą